image/svg+xml Ta mig upp
FFXV Royal Edition släpps i mars

FFXV Royal Edition släpps i mars

Final Fantasy 15 – FFXV – släpptes hösten 2016. Det är över ett år sedan, och ett helt år har man fokuserat på nerladdningsbart innehåll, både sådant man betalar för och sådant man får helt gratis. Exempel på gratisinnehåll är att man nu kan ta bilen – Regalia – utanför vägarna och köra runt i terrängen. Och i 2018 startar en ny “säsong” med nerladdningsbart innehåll som bland annat ska titta närmare på Ardyn och många andra karaktärer utanför huvudkaraktärernas lilla skara.

Square Enix släppte idag en trailer till något som avslöjats tidigare som FFXV Royal Edition. Denna version ska packa ihop allt nerladdningsbart innehåll, och lägga på flera nya saker, som en ny “grotta” (utforska mer av Insomnia), flera nya bossar (så som Final Fantasy-klassikerna Omega, och Cerberus). Noctis ska också få en ny typ av attack med sin Armiger, den ska vara ännu mer kraftfull, och på videon ser vi att den ser ganska så häftig ut. Och, båten i spelet, Royal Vessel, blir möjlig att köra fritt. Detta är bara några av många nyheter i denna version av spelet.

6:e mars 2018 är releasedatum för denna version. Square Enix har inte angett till vilka plattformar, men räkna med Playstation 4 och Xbox One. Se releasetrailern här nedanför.

Uppdaterat: Fick precis veta att man kan köpa Royal Edition som ett DLC till sitt existerande FFXV, för en mindre summan. Då får man bara allt extra. Denna summa ska vara cirka 20 dollar, alltså runt 160-200 kronor. Eller så köper man hela Royal Edition om man inte har FFXV från förut.

Samma dag som Royal Edition släpps, så kommer också PC-versionen ut! Den innehåller detsamma som Royal Edition innehåller (identisk version).