image/svg+xml Ta mig upp

Information om karaktärerna i before crisis

I det senaste numret av Famitsu PS2 så dök det upp en hel del information om Before Crisis: Final Fantasy VII. Det mesta är information om karaktärerna, men lite information om fienderna dyker också upp. Och duktig på engelska som jag är så får ni självklart en översättning på svenska och inte på engelska.

Before Crisis utspelar sig sex år före Final Fantasy VII. Man spelar som The Turks – elit styrkan i företaget Shinra – och utför de uppdrag som deras överordnande ger dig.

Karaktärer

Veld

Ledaren av The Turks. Han har det som regel att inte tolerera misslyckanden i något uppdrag. Han dömmer alla the Turks prestationer. the Turks är livrädda för hans hårdhet. Något har uppenbarligen hänt i hans förflutna, men va det var förblir ett mysterium.

Tseng

Tseng är också en utav ledarna av The Turks, men till skillnad från Veld så är han en “dag för dag” ledare medans Veld är den riktiga ledaren. Han har djup respekt för Veld och och kämpar för att bli precis som honom. Tseng är väldigt ung och har ibland problem med att hantera sitt humör.

Rufus

Vice president i företaget Shinra och son till president Shinra. Vilket förklarar hur han fick titeln vice president. Det är han som egentligen styr företaget. Han verkar ha gett sig av på en affärs resa. Exakt hur han hör ihop med The Turks är det ingen som vet.

Statistik och vapen kommer att skifta från karaktär till karaktär och fienderna kommer inte enbart bestå av monster utan även av människor.

Skjutvapen spelare kommer också att kunna använda sig av magi. Och tydligen så är attackerna inte begränsade till vapnen spelaren använder sig av. En annan viktig punkt är spel skärmen som är så rymlig att det är svårt att tro att det är en mobiltelefon man spelar på.

Ja, jag vet, vi har tidigare sagt att spelet ska komma till PSP, men den informationen har varit lite otydlig, men vi vet nu med säkerhet att det ska komma till mobiltelefonen FOMA 900. Förmodligen så är det en japansk telefon och om spelet kommer nå utanför japans gränser vet jag inte, och om det gör det så vet jag heller inte till vilken telefon. Om dom kommer att skicka ut den telefonen det ska komma till i Japan eller om dom kommer göra spelet till Nokia, Sony Ericsson eller någon annan mobiltelefon är fortfarande ett mysterium.

Källor: www.adventchildren.net