image/svg+xml Ta mig upp

Kingdom Hearts till mobiltelefoner

Vi i Sverige fick hit 3G mobiltelefonerna relativt nyligen. I Japan hade de denna teknologi redan för fem år sedan. Under dessa år har både teknologin här hemma gått framåt och även den i Japan. Vi har fått en ny teknik, 3G tekniken. Detta samtidigt som de borta i öst har fått så pass avancerad 3G så att de nu kan spela 3D spel.

Ett sådant 3D-spel som är på väg är Kingdom Hearts: Mobile. Spelet i sig kommer som sagt att innehålla 3D grafik och kommer att till större delen vara identiskt med ettan till PS2:an.

Något som dock intresserar är spelupplägget. Du börjar som Sora, på en öde ö, för att ta sig härifrån måste Sora bygga ihop ett skepp, gissa vad ditt första uppdrag blir. Efter att du har byggt ihop skeppet så är spelet slut. I alla fall om du inte väljer att ladda ner nästa uppdrag. Spelet fortsätter sedan så här och storyn vandrar vidare då du laddar ner nästa uppdrag, som till exempel Alice i underlandet och liknande, jag tror nog ni förstår vad jag menar.

Spelet har tyvärr inte fått något realesdatum, det vi däremot bjuds på är tre bilder, som ni ser här nedan.

Nej men den här grafiken klarar min mobiltelefon också...eller kanske inte Nej men är det inte den lilla snälla häxan? Die!

Källor: www.gamecore.se