image/svg+xml Ta mig upp
Utvecklingen av FF7 Remake går “väldigt bra”

Utvecklingen av FF7 Remake går “väldigt bra”

Square Enix har om möjligt sitt största år framför sig. 2018 kan bli året vi ser mer av FF7 Remake, Kingdom Hearts 3 och info om nästa stora FF-spel – XVI (16).

Yoshiniro Kitase – av JontintinjordanEget verk, CC BY 3.0, Läs mer

I en ny intervju med stora japanska Weekly Famitsu säger Yoshiniro Kitase, spelets producent (han var regissör på originalet) att utvecklingen av spelet går “väldigt bra”. Detta i kontrast med det vi hörde under starten av 2017, att utvecklingen “bara börjat lite smått”. Detta indikerar att man nu har ett helt Square Enix-team av utvecklare som jobbar heltid med spelet (eller spelen, eftersom de ska släppas i en serie på tre stycken).

Samtidigt säger märkevareansvarig för Final Fantasy, Shinji Hashimoto, att han ser extra mycket fram emot E3 detta år. Där säger han att de ska visa ännu mer muskler från de spel de jobbar på nu (alltså minimum KH3 och FF7 Remake).

Än så länge vet vi bara att spelet kommer till Playstation 4, men inget releasedatum. Vi vet inte ens om det blir release i år.

Jag tror att E3 kommer ge oss ännu mer information, men vi får vänta till 12-14 juni detta år för det. Ett spännande Final Fantasy-år blir det oavsett, en serie som nu är inne på sitt 31:a levnadsår!

Källa: Dualshockers.com